Incompany trainingen

Maatwerk ‘incompany’ trainingen voor jouw organisatie

Wil je iedereen in jouw organisatie in één keer up-to-date hebben over een bepaald onderwerp? Neem dan een incompany training bij ons af. Deze maatwerk training, ook wel inhouse of bedrijfstraining genoemd, is een training die voor de eigen medewerkers van jouw zorgorganisatie wordt georganiseerd.

Maatwerk trainingen voor zorgprofessionals en cliëntondersteuners.

Wij organiseren incompany opleidingen en trajecten, geschikt voor groepen tot 150 deelnemers per organisatie. Hebben meerdere collega’s in jouw organisatie dezelfde leervraag? Dan is een incompany opleiding of training zeer geschikt.

Unieke trainingsprogramma’s op basis van jouw wensen

We stellen unieke trainingsprogramma’s samen op basis van specifieke leer/ontwikkel wensen en –doelen. Al onze hoogwaardige trainingen organiseren we ook graag bij jou op locatie. Uiteraard is het ook mogelijk trainingen op onze locatie of een andere externe locatie te organiseren.

Alle thema’s in onze academie leveren we ook als maatwerk training. Staat het thema waar jij naar op zoek bent hier niet tussen? Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen.

Aanvragen incompany training